Huurlingen | Baldé maakt minuten voor Waasland Beveren

Vorig jaar maakte FR-Fans.nl iedere week de balans op wat betreft de huurspelers die aan verschillende clubs zijn verhuurd. Dat gaat FR-Fans.nl ook dit jaar weer doen. Vorig jaar waren er veel spelers verhuurd. Dat kwam voornamelijk doordat de O-21 competitie was afgelast vanwege de Coronacrisis. Dit jaar zijn er minder spelers verhuurd, maar dat weerhoudt FR-Fans.nl er niet van om toch iedere week een overzicht te maken. Christan Conteh (FC Dordrecht) [i]De Graafschap – FC Dordrecht 2-2[/i] Conteh speelde samen met FC Dordrecht een wedstrijd op de Vijverberg tegen De Graafschap. Tijdens deze wedstrijd speelde de aanvaller 77 minuten mee. Tijdens deze minute kwam hij 32 keer in het spel voor en had een passnauwkeurigheid van 76%. Hij gaf twee belangrijke passes, won twee van de zes duels die hij aanging. Ook verloor de aanvaller 11 keer de bal. Conteh had twee onderscheppingen en wist drie keer een aanval onschadelijk te maken. FC Dordrecht speelde een goede wedstrijd en kreeg in de laatste minuten een penalty tegen. Conteh kreeg een 6,6 op Sofascore. Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) [i]RKC Waalwijk – Feyenoord 0-2[/i] De middenvelder zat tegen zijn werkgever voor het eerst sinds zijn blessure weer op de bank. Hij wam nog niet aan spelen toe. Marouan Azarkan (Excelsior Rotterdam) [i]Excelsior – Jong Ajax 6-2[/i] De aanvaller speelde met Excelsior thuis tegen Jong Ajax. Azarkan speelde 67 minuten mee in deze wedstrijd en hij gaf tijdens deze minuten een assist. Hij kwam 33 keer in het spel voor en had een passnauwkeurigheid van 71%. De buitenspeler had twee belangrijke passes, waarvan er dus één een assist was. Hij schoot viermaal op doel, waarvan eenmaal op doel en tweemaal langs het doel, ook werd er een schot geblokt. De aanvaller miste ook een grote kans. Hij won vier van de zeven duels die hij aanging en verloor twaalf keer de bal. Hij pakte tweemaal de bal af van de tegenstander en wist een aanval onschadelijk te maken. Azarkan kreeg een 7 op Sofascore. Róbert Boženík (Fortuna Düsseldorf 95) [i]Fortuna Düsseldorf – Schalke 04 2-1[/i] De Slowaak begon na een aantal basisplaatsen ditmaal weer op de bank. Hij kwam na 75 minuten in het veld. Hij was tijdens deze minuten zes keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheid van 75%. De aanvaller schoot eenmaal op doel. Hij won een van de vijf duels die hij aanging en verloor eenmaal de bal. Boženík kreeg een 6,5 op Sofascore. Mark Diemers (Hannover 96) [i]Hannover 96 – Darmstadt 98 2-2[/i] De middenvelder speelt veel bij de Duitse club. Ook tegen Darmstadt speelde Diemers de gehele wedstrijd. Hij kwam tijdens de wedstrijd 67 keer in het spel voor en had een passnauwkeurigheid van 86%. De middenvelder had één belangrijke pass en won vijf van de acht duels die hij aanging. Hij verloor elfmaal de bal. Diemers had drie onderscheppingen en wist eenmaal een aanval onschadelijk te maken. Diemers kreeg een 6,9 op Sofascore. Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Volendam – Jong AZ 2-1[/i] De middenvelder zat niet bij de selectie. De reden daarvan is niet bekend. Naoufal Bannis (NAC Breda) [i]NAC Breda – FC Den Bosch 2-0[/i] De aanvaller speelde tegen FC Den Bosch 56 minuten mee. Hij kwam tijdens deze minuten 22 keer in het spel voor en had een passnauwkeurigheid van 44%. De spits won vier van de negen duels die hij aanging en schoot niet op doel. Hij verloor dertien keer de bal en veroverde eenmaal de bal. Bannis kreeg een 6,5 op Sofascore. Aliou Baldé (Waasland Beveren) [i]Waasland Beveren – Lierse Kempenzonen 0-1[/i] Baldé speelde 26 minuten mee tijdens de wedstrijd tegen Lierse Kempenzonen. Verder zijn er geen statistieken bekend.