Feyenoord Vrouwen 1 verliezen nipt van koploper FC Twente

De Feyenoord Vrouwen 1 hebben de wedstrijd tegen koploper FC Twente verloren. De dames verloren met 2-1 in Enschede. De vrouwen kamen in de eerste helft op een achterstand en Twente scoorde de tweede helft nogmaals. Pia Rijsdijk deed voor de Feyenoord vrouwen in de blessuretijd iets terug, maar een gelijkspel zat er niet meer in. Opstelling Feyenoord V1 Weimar, Brandau, Van Diemen, Bennink, Rijsdijk, Van den Goorbergh, Schneijderberg, Kagenaar, Boshuizen, Conijnenberg, Van de Lavoir. Wisselspelers Feyenoord V1 De Ridder, Obispo, Hendriks, Duijzer, Helderman. Opstelling FC Twente V Van Domselaar, Dijkstra, Olislagers, Peddemors, Stolze, Giesen, Kalma, Jansen, Van Dooren, Casparij, Kaptein. Tussenstand 2-1 '31 Kalma 1-0 '68 Jansen 2-0 '92 Rijsdijk 2-1