Huurlingen | Bannis en Antonucci spelen gelijk tegen elkaar

Vorig jaar maakte FR-Fans.nl iedere week de balans op wat betreft de huurspelers die aan verschillende clubs zijn verhuurd. Dat gaat FR-Fans.nl ook dit jaar weer doen. Vorig jaar waren er veel spelers verhuurd. Dat kwam voornamelijk doordat de O-21 competitie was afgelast vanwege de Coronacrisis. Dit jaar zijn er minder spelers verhuurd, maar dat weerhoudt FR-Fans.nl er niet van om toch iedere week een overzicht te maken. Christan Conteh (FC Dordrecht) [i]FC Dordrecht – Jong AZ 2-0[/i] Conteh is de tweede seizoenshelft bij FC Dordrecht goed gestart. De aanvaller maakte vorige week zijn debuut en wist direct te scoren. Deze week speelde de flankspeler voor het eerst in lange tijd een hele wedstrijd. Hij schoot in deze wedstrijd tweemaal op doel. De aanvaller kwam 43 keer in het spel voor en had een passnauwkeurigheid van 70%. Hij gaf een belangrijke pass en won vier van de negen duels die hij aanging. Met FC Dordrecht wist hij Jong AZ met 2-0 te verslaan. Het is de tweede overwinning op rij voord de Dordtenaren. Conteh scoorde een 7,3 op Sofascore. Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) [i]Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk 0-2[/i] De middenvelder is pasgeleden geopereerd en is nog herstellende van een blessure. Marouan Azarkan (Excelsior Rotterdam) [i]De Graafschap - Excelsior 0-0[/i] Vorige week werd de wedstrijd van Excelsior nog afgelast vanwege Coronabesmettingen binnen de selectie, maar deze week hebben ze weer gespeeld. In de wedstrijd tegen De Graafschap speelde de buitenspeler 65 minuten mee. Hij kwam 31 keer in het spel voor en had een passnauwkeurigheid van 67%. Hij gaf één belangrijke pass. De aanvaller schoot eenmaal op doel en won vier van de negen duels die hij aanging. Verder verloor hij elf keer de bal. De aanvaller kreeg een 6,9 op Sofascore. Róbert Boženík (Fortuna Düsseldorf 95) [i]Werder Bremen – Fortuna Düsseldorf 3-0[/i] De Slowaak speelde elf minuten mee in de wedstrijd tegen Werder Bremen. Hij had een passnauwkeurigheid van 0% en kwam drie keer in het spel voor. Hij won geen van de duels die hij aanging en hij verloor een keer de bal. De spits kreeg een 6,4 op Sofascore. Mark Diemers (Hannover 96) [i]FC Hansa Rostock – Hannover 96 0-1[/i] De middenvelder heeft 77 minuten gespeeld in de wedstrijd tegen Hansa Rostock. Hij kwam tijdens deze minuten 64 keer in het spel voor. Hij had een passnauwkeurigheid van 81% en had een succesvolle dribbel. Verder won de middenvelder vier van de twaalf duels die hij aanging en verloor hij achttien keer de bal. Hij wist twee keer een aanval onschadelijk te maken. De middenvelder kreeg een 6,3 op Sofascore. Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]NAC Breda - FC Volendam 0-0[/i] Ook Antonucci wordt de rest van het seizoen verhuurd. Hij wordt verhuurd aan FC Volendam, waar hij al eerder speelde. De Belg speelde in de wedstrijd tegen NAC Breda, waar Bannis de rest van het seizoen aan verhuurd is, 71 minuten mee. De middenvelder kwam 49 keer in het spel voor en had een passnauwkeurigheid van 72%. Hij gaf twee belangrijke passes en schoot twee keer op doel. Hij won vier van de tien duels die hij aanging, dit waren allemaal grond duels. De middenvelder verloor achttien keer de bal. Antonucci kreeg een 6,7 op Sofascore. Naoufal Bannis (NAC Breda) [i]NAC Breda – FC Volendam 0-0[/i] Bannis wordt de tweede seizoenshelft verhuurd aan NAC Breda. De aanvaller kwam niet voor in de plannen van trainer Arne Slot. Dit weekend speelde hij zijn eerste wedstrijd tegen FC Volendam met Francesco Antonucci. De spits speelde direct de gehele wedstrijd mee. Het was een kansrijke wedstrijd voor de pits. Hij schoot vijf keer, waarvan vier keer op doel, maar wist helaas niet te scoren. Hij miste wel twee grote kansen. De aanvaller had twee succesvolle dribbels en kwam 50 keer in het spel voor. Hij had een passnauwkeurigheid van 74% en gaf twee belangrijke passes. De spits won acht van de dertien duels die hij aanging en verloor zeventien keer de bal. De aanvaller kreeg een 6,9 op Sofascore. Aliou Baldé (Waasland Beveren) [i]Lommel SK – Waasland Beveren[/i] Aliou Baldé wordt de rest van het seizoen verhuurd aan Waasland Beveren. De aanvaller had dit seizoen wat moeite om aan te haken bij het eerste elftal en wordt vanwege het gebrek aan speelminuten verhuurd aan de Belgische club. In België is de competitie nog niet herstart.