Jahanbakhsh: 'Ik ben er zeker van dat ik op de goede weg ben'

Alireza Jahanbakhsh begon zaterdag in de basis bij Feyenoord in de wedstrijd tegen Vitesse. Hij begon als rechtsbuiten. In De Kuip werd het zaterdagavond 0-1 voor Vitesse na een doelpunt in de tweede helft van Loïs Openda. Jahanbakhsh zag dat Feyenoord vooral in de tweede helft wat beter was, maar tot doelpunten kwam het niet. 'De tweede helft was een stuk beter', zegt de aanvaller voor de camera van ESPN. 'We kregen wat kansen. We hadden een punt verdiend', doelt de 28-jarige speler op het wedstrijdverloop. Zelf lijkt Jahanbakhsh nog niet zijn beste vorm te pakken te hebben. 'Ik train elke dag hard. Ik miste de voorbereiding op het seizoen', aldus de speler uit Iran. Jahanbakhsh legt niet te veel druk bij hemzelf. 'Het belangrijkste is dat ik wedstrijdritme krijg. Sinds ik hier ben speel ik veel wedstrijden en kan ik werken aan mijn ritme. Ik twijfel niet aan mijn kwaliteiten. Ik ben er zeker van dat ik op de goede weg ben.'