De kranten: 'Feyenoord reageert als topclub na dramatische week'

De kranten: 'Feyenoord reageert als topclub na dramatische week'

Feyenoord krabbelde gisteren in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen op, na een tot nu toe dramatisch verlopen decembermaand. De Rotterdammers speelden gelijk tegen FC Groningen, verloren in de beker van FC Twente en in de competitie van Ajax waardoor de jubelstemming een beetje leek om te slaan, in Heerenveen deed Feyenoord wat er van een topclub wordt verwacht.


De Telegraaf zag ook dat Feyenoord makkelijk won. 'Feyenoord reageert als topclub na dramatische week' schrijft het dagblad. Zij constateren dat de breedte van de selectie eigenlijk prima is. Gernot Trauner en Luis Sinisterra werden als onmisbaar beschouwt, maar vervangers Lutsharel Geertruida en Reiss Nelson blijken prima vervangers te zijn. Guus Til gaf zich zelf een verjaardagscadeau door de 0-1 te maken, Marcos Senesi spoelde het chagrijn van de laatste wedstrijden waarin hij foutjes maakte van zich af om de 0-2 op het scorebord te zetten. Wie anders dan Bryan Linssen maakte de 0-3, daarmee is de discussie over wie de eerste spits is weer even verstomd. Linssen maakte alweer zijn elfde doelpunt.

Het Algemeen Dagblad zag ook dat Feyenoord goed reageerde na drie dompers op rij. Met name Marcos Senesi krijgt een pluim in het dagblad. De verdediger ging in alle drie de wedstrijden niet vrij uit, maar was gisteren scherp in het verdedigen, goed in de passing en scoorde ook nog de 0-2. Volgens het dagblad was iedereen scherp en wilde Feyenoord zich revancheren. De Friezen mochten blij zijn dat in de afronding nog veel misgaat in Rotterdam.

Discussieer mee! 11 reacties

Gast1479813043

Je plaatst een bericht als Gast1479813043