'Dat heeft het gevoel doen kantelen'

'Dat heeft het gevoel doen kantelen'

Feyenoord sluit vanavond de eerste seizoenshelft af tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers hadden tot vorige week woensdag een prima gevoel over de eerste seizoenshelft, maar volgens AD Voetbalpodcast kan dat gevoel bij een slecht resultaat in Heerenveen zomaar eens kantelen.


Feyenoord begon fantastisch en zag ook Europees succes. Toch heeft de nederlaag tegen FC Twente en Ajax ervoor gezorgd dat het gevoel aan het kantelen is, dat denken de heren Etienne Verhoef en Mikos Gouka. "Maar door het gelijkspel tegen Groningen, de uitschakeling in de beker door FC Twente en de nederlaag tegen Ajax... Dat heeft het gevoel doen kantelen."

Volgens Gouka is er veel te verliezen voor Feyenoord, zoals aansluiting bij de top. Een nederlaag zorgt ervoor dat Ajax en PSV uit beeld verdwijnen, maar dat ploegen als AZ en Vitesse weer in beeld komen. "Dat is geen schande, want daar hadden we ze voor het seizoen ingeschat. Maar Feyenoord heeft zelf geroepen dat het de strijd aan wil gaan met Ajax en PSV. Dan moet je blijven winnen.’’

Lees meer over:

Discussieer mee! 44 reacties

Gast5198124454

Je plaatst een bericht als Gast5198124454