Feyenoord Vrouwen 1 verliezen Klassieker van Ajax Vrouwen 1

Feyenoord Vrouwen 1 heeft zondagmiddag de Klassieker verloren. In Amsterdam werd het 2-0 voor Ajax Vrouwen 1. Bij rust was de tussenstand nog 0-0, maar in de tweede helft liepen de Ajacieden uit naar de overwinning. Romée Leuchter bracht via een penalty de stand op 1-0. Drie minuten later tekende zij voor haar tweede. De vorige editie werd nog gewonnen door de Feyenoorders in Rotterdam. Feyenoord staat nu op een vierde plaats. Opstelling Feyenoord Vrouwen 1 Weimar, Brandau, Van Diemen, De Ridder, Obispo, Bennink, Rijsdijk, Van den Goorbergh, Cobussen, Boshuizen, Van de Lavoir. Wisselspelers Feyenoord Vrouwen 1 De Vette, Schneijderberg, Duijzer, Kagenaar, De Groot, Conijnenberg, Helderman. Eindstand 2-0 1-0 | Leuchter 52' (P.) 2-0 | Leuchter 55'