'Dit was het slechts mogelijke scenario

Bron: Ad.nl
Na de nederlaag tegen FC Twente blijkt eens te meer dat Feyenoord voldoende kansen creëert, weinig weggeeft, maar toch vaak met lege handen komt te staan. Het lijkt een structureel probleem te worden, zeker in uitwedstrijden. Tegen FC Twente, FC Groningen, Vitesse werden voldoende kansen gecreëerd, maar dat bleek niet voldoende om de wedstrijden te winnen. Ook gisteren was het scoren weer het probleem. Tegen FC Twente stuitten de Rotterdammers op de uitblinkende Lars Unnerstal. Feyenoord-watcher Mikos Gouka zag dat Feyenoord het zelf heeft laten liggen, dat zegt hij op de site van het Algemeen Dagblad. Ondanks voldoende kansen lijkt het een regel te worden dat Feyenoord te weinig scoort en te makkelijk een goal weggeeft. De klap van de uitschakeling komt dan volgens Gouka ook hard aan. Volgens de Feyenoord-watcher roept Feyenoord de problemen over zichzelf af door het missen van kansen. “In uitwedstrijden maken ze te weinig kansen af.” Toch scoort Feyenoord regelmatig, maar geeft het dan vaak in uitwedstrijden na de 0-1 de voorsprong alsnog weg terwijl er weinig kansen worden weggegeven. Gisteren zorgde het na 120 minuten voetballen voor de uitschakeling in de beker. “Dit was het slechtste scenario”, aldus Gouka die doelt op de verlenging en uitschakeling.