Dessers: 'Ik ben blij dat er nog eentje in ging'

Cyriel Dessers won donderdagavond met Feyenoord van Maccabi Haifa. De spits mocht in de basis starten en wist wederom te scoren. In De Kuip werd het 2-1 voor de Rotterdammers, en Dessers wist de openingstreffer te maken. Dessers zag dat het donderdagavond een rare wedstrijd was. 'Zonder publiek sowieso', aldus Dessers na afloop tegen Veronica. 'Maar ook heel veel wisselingen in de tweede helft', doelt de aanvaller op het inbrengen van veel jeugdspelers. 'Dan gaat een beetje de vaart uit het spel.' De aanvaller had zelf wat kansen op een doelpunt, en wist ook één keer te scoren. 'Ik ben blij dat er nog eentje in ging. We kwamen wel tot die kansen. De tweede helft ging het meer heen en weer. Ik probeer goals te maken en belangrijk te zijn voor het team. Ik sta er niet helemaal anders in of zo', doelt Dessers op het feit dat hij donderdag in de basis mocht starten.