Stem nu op de Legioen Speler van de Maand november

Iedere Feyenoord-supporter zal zich de maand november 2021 nog lang heugen, want het was een maand met bijna alleen maar fan-tas-tische resultaten! Ondanks de interlandbreak kreeg de selectie het voor elkaar om samen voor meerdere sensationele wedstrijden te zorgen. Mr. 90+2’ De maand ging van start met de 1-2 uitzege bij FC Union Berlin, waarna in het weekend AZ in De Kuip werd verslagen. Beide keren kroonde invaller Cyriel Dessers zich tot matchwinner, de laatste keer voor de vierde keer in de 92ste minuut. Na het duel met AZ werd ook PEC Zwolle in Rotterdam verslagen (4-0) en kon er met een goed gevoel naar Praag worden gereisd. Tegen Slavia Praag verzekerde de ploeg zich in een knotsgekke wedstrijd, waarin het team twee keer op achterstand kwam en Guus Til na een rode kaart weg zag vallen, van Europese overwintering. Groepswinst #UECL De gelijkmaker in de derde minuut van de blessuretijd – door, jawel: Cyriel Dessers – was voldoende voor groepswinst in Groep E van de Europa Conference League. De maand werd afgesloten met een goede wedstrijd, maar wel een doelpuntloos gelijkspel in Enschede tegen FC Twente. Wie had volgens jou het grootste aandeel in de mooie resultaten van de afgelopen maand? Geef die speler dan jouw stem bij de verkiezing van Legioen Speler van de Maand november! Stem hier en wie weet win jij een door de winnaar van de verkiezing gesigneerd Feyenoord-shirt!