Derksen: 'Wat hij gisteren deed was erg goed'

Dessers is al een aantal weken de belangrijkste man bij Feyenoord. De Belg scoorde al tegen AZ, Sparta en Union Berlin het winnende doelpunt. Tegen PSV en NEC was hij ook belangrijk met doelpunten en nu wist hij in blessuretijd, dit keer niet in de 92ste minuut, maar in de 93ste minuut, Feyenoord naar overwintering in Europa te schieten. Tijdens Veronica Inside bespreken de heren de uitzonderlijke prestaties van de spits. Derksen is onder de indruk van de twee goals die Dessers maakte. 'Wat hij gisteren deed was erg goed, twee perfecte spitsengoals', aldus Derksen tijdens Veronica Inside van Veronica. Vooral die kopbal met een boogje' Driessen vraagt zich af of het bewust was. De vraag is of hij nu in de basis moet. René van der Gijp vindt van wel. 'Wanneer moet je het dan doen, wanneer je het nu niet doet, kun je beter tegen hem zeggen dat hij de pinchhitter is voor de rest van het seizoen. Derksen zegt dat het oneerlijk tegenover Linssen zou zijn om hem nu te wisselen. Ook Ofir Marciano wordt besproken. De keeper zag er bij beide goals niet goed uit. 'Er was niets aan de hand en de keeper speelt een speler te kort aan en je staat met 1-0 achter', aldus Rene van der Gijp. De Israëliër staat ook tegen FC Twente onder de lat. Guus Til kreeg een rode kaart, maar daar ging een rare situatie aan vooraf. De scheidsrechter gaf eerst geel en vervolgens op advies van de grensrechter rood, terwijl die er veel verder vanaf stond. Volgens Derksen was het wel rood. 'Het is een tackle van achter en een wilde tackle van een aanvaller.'