'Het is niet zo dat Orkun nu iets nieuws heeft geleerd'

'Het is niet zo dat Orkun nu iets nieuws heeft geleerd'

Orkun Kökçü speelde afgelopen zondag zijn honderdste officiële wedstrijd voor Feyenoord. Dit seizoen lijkt de middenvelder critici de mond te snoeren met zijn goede spel, dat wordt ook bewezen door de statistieken die de middenvelder overlegt. Daarnaast lijkt hij fitter dan ooit. De middenvelder is veranderd en wil dat graag laten zien bij Feyenoord.


Slot was bij zijn komst naar Feyenoord al overtuigd van de kwaliteiten van Kökçü, maar zag ook dat hij inhoud miste. “Het is niet zo dat Orkun nu iets nieuws heeft geleerd. Wat hij nu goed doet, doet hij in mijn beleving vaker dan dat hij dat in het begin van het seizoen deed. Omdat hij het langer volhoudt”, aldus Slot in gesprek met Voetbal International. Daarnaast heeft de middenvelder ook de positie onder de loep genomen. Spelen zoals in de jeugd gaat niet meer, vroeger kon hij met weinig lopen zich al onderscheiden in het huidige topvoetbal gaat dat niet meer.

De middenvelder verlengde zijn contract tot 2025 en is daar met terugwerkende kracht maar wat blij mee. Hij is ook veranderd in de manier waarop hij met interesse omgaat. “Vroeger wilde ik alles weten, nu ga ik er veel nuchterder mee om. Ik laat het allemaal aan mijn vader over. Als hij met iets komt, hoor ik het wel. En is het echt interessant, dan moet hij het maar verder uitzoeken met Frank Arnesen.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 30 reacties

Gast7191009155

Je plaatst een bericht als Gast7191009155