Feyenoord O21 verliest in slotfase van VA N.E.C. O21

Feyenoord Onder 21 heeft dinsdagmiddag verloren van VA N.E.C. O21. In Nijmegen werd het 2-1 voor VA N.E.C. O21. De Nijmegenaren wisten in de slotfase het winnende doelpunt te maken. VA N.E.C. O21 kwam in de eerste helft op voorsprong. Feyenoord Onder 21 wist uiteindelijk in de tweede helft een penalty te benutten. In de slotfase was het VA N.E.C. O21 die het winnende doelpunt wist te maken. Opstelling Feyenoord Onder 21 van Twitterkanaal Feyenoord Troost, Benita, Skogen, Hendriks, Van der Zeeuw, Hartjes, Naujoks, Milambo, Balde, Bannis, Antonucci. Wisselspelers Feyenoord Onder 21 Pak, Valk, Zitman, Gündüz, Ben-David Dos Santos, Ladan. Opstelling VA N.E.C. Onder 21 via Twitter kanaal N.E.C. Voetbalacademie Roefs, Ebbers, Gertsen, Anyasi, Clein, Maas, Geurts, Rossen, Zwikstra, Ruizendaal, Beekman. Tussenstand wordt bijgehouden aan de hand van de Twitter van de N.E.C. Voetbalacademie. Eindstand 2-1 26' | 1-0 | Beekman 73' | 1-1 | 90' | 2-1 | Rossen