Dessers: 'Die hebben we bijna honderd procent afgewerkt'

Cyriel Dessers mocht zondag in de wedstrijd tegen PSV invallen. De aanvaller viel in de tweede helft in en wist meteen een doelpunt te maken. Het was zijn eerste doelpunt in het shirt van de Rotterdammers. In Eindhoven werd het 0-4. Na afloop was de aanvaller trots op het resultaat maar ook op zijn doelpunt. 'Super mooi gevoel', aldus Dessers na afloop tegen ESPN. 'Ik ben heel bij.' De aanvaller weet dat de winst in Eindhoven knap is. 'Om hier te winnen in Eindhoven, is sowieso niet simpel.' Dessers zag dat Feyenoord het in de eerste helft niet makkelijk had, maar dat het in de tweede helft beter werd. 'Aan het einde weet je dat de ruimtes groter gaat worden en dat je nog kansen gaat krijgen. Die hebben we bijna honderd procent afgewerkt.'