HUURLINGEN | Azarkan wederom belangrijk voor Excelsior

Vorig jaar maakte FR-Fans iedere week de balans op wat betreft de huurspelers die aan verschillende clubs zijn verhuurd. Dat gaat FR-Fans.nl ook dit jaar weer doen. Vorig jaar waren er veel spelers verhuurd. Dat kwam voornamelijk doordat de O-21 competitie was afgelast vanwege de Coronacrisis. Dit jaar zijn er minder spelers verhuurd, maar dat weerhoudt FR-Fans.nl er niet van om toch iedere week een overzicht te maken. Christan Conteh (SV Sandhausen) [i]Hamburger SV - SV Sandhausen 2-1[/i] De buitenspeler speelde in zijn eerste wedstijd voor de Duitse club acht minuten tijdens de wedstrijd van Ingolstadt. Conteh was tijdens deze korte invalbeurt direct belangrijk voor Sandhausen. Hij gaf een assist, als was dat niet genoeg voor de overwinning. Hij kreeg een 6,7 op Sofascore. Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) [i]RKC Waalwijk - Vitesse 1-2[/i] De middenvelder speelde tien minuten in de verloren wedstrijd tegen Vitesse. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord kwam er in de 87ste minuut in en behaalde een passnauwkeurigheid van 56% en een 6,4 op Sofacscore. Hij wist zijn team niet van een nederlaag te behoeden. Marouan Azarkan (Excelsior Rotterdam) Vorige week was er vanwege de Interlands geen huurlingenartikel, vandaar dat de vorige wedstrijd van Azarkan mee is genomen in dit artikel. [i]FC Den Bosch – Excelsior 0-5[/i] In de wedstrijd tegen Den Bosch was Azarkan minder belangrijk dan in andere wedstrijden. De buitenspeler wist niet belangrijk te zijn met goals en assists. Hij behaalde een passnauwkeurigheid van 78% en won tien van de vijftien duels. Hij behaalde een 6,9 op Sofascore. [i]Excelsior Rotterdam – FC Dordrecht 3-1[/i] De buitenspeler was net als de afgelopen weken belangrijk voor de Kralingens. De aanvaller wist één doelpunt te scoren. Excelsior won met 3-1 van FC Dordrecht. Hij had een passnauwkeurigheid van 75% en won zeven van de zestien duels. Hij behaalde een 8,1 op Sofascore. Róbert Boženík (Fortuna Düsseldorf 95) [i]Erzgebirge Aue - Fortuna Düsseldorf 0-1[/i] De Slowaak speelde in zijn eerste wedstrijd voor Düsseldorf tegen Erzgebirge Aue. Hij speelde 26 minuten. Hij behaalde een passnauwkeurigheid van 67%. Hij kwam niet veel in de duels waardoor hij maar één van de een duels won. Hij schoot één keer en behaalde een 6,6 op Sofascore.