Maccabi Haifa wint laatste wedstrijd in aanloop duel met Feyenoord

Bron: Ad.nl
Maccabi Haifa heeft haar laatste wedstrijd in de Israëlische competitie kunnen winnen, zo meld het Algemeen Dagblad. Dit ging echter niet zo gemakkelijk. Het duurde tot 70ste minuut voordat Omer Atzili wist te scoren. Maccabi Haifa kon de voorsprong niet lang verdedigen. Zestien minuten later wist de tegenstander, Bnei Sakhnin, via Raz Stain weer gelijk te maken. In de extra tijd scoorde Omer Atzili zijn tweede van de wedstrijd. Hierdoor wist Maccabi Haifa toch nog te winnen. Aankomende dinsdag speelt Feyenoord de uitwedstrijd tegen Maccabi Haifa voor de Conference League. Ook een andere tegenstander uit de poule van Feyenoord kwam vanavond in actie. Union Berlin speelde zijn wedstrijd tegen Ausburg. De punten werden eerlijk verdeeld na een 0-0.