Oranje gemakkelijk langs Montenegro

Het Nederlands elftal heeft vanavond met 4-0 gewonnen van Montenegro. De wedstrijd, die in Eindhoven werd afgewerkt, kwam pas echt op gang na de benutte penalty van Memphis Depay aan het einde van de eerste helft. In de tweede helft wist Depay het doel weer te vinden en maakte zo de 2-0. Het tempo van het Nederlands elftal ging daarna omhoog en Montenegro had dan ook moeite om Oranje in bedwang te houden. Wijnaldum tekende even later voor de 3-0. De 4-0 werd tot slot gemaakt door Cody Gakpo, op aangeven van de goed spelende (en debuterende) Tyrell Malacia. Nederland gaf wel wat kansen weg, onder meer door de enige fout van Malacia in de wedstrijd. De spits van Montenegro kwam daardoor één op één met Justin Bijlow, maar benutte het buitenkansje niet. Ook Guus Til viel nog in. In de 84ste minuut kwam Til in het veld voor Frenkie de Jong.