Slot: 'Het was echt heel leuk'

Arne Slot kreeg na afloop de vraag of hij wilde beginnen met het positieve of het negatieve van de wedstrijd tegen IF Elfsborg. De Rotterdammers wonnen met ruime cijfers van de Zweedse ploeg. In De Kuip werd het 5-0. Slot vond ook dat er wat slordigheden waren, vooral in de tweede helft. In de eerste helft waren de Rotterdammers heer en meester, en had IF Elfsborg weinig in te brengen. De trainer van Feyenoord besloot om te beginnen om de negatieve punten te bespreken. 'Het spel tegen tien man was ik ook niet zo heel tevreden over', zegt Slot na afloop tegen ESPN. Justin Bijlow kreeg in de tweede helft een rode kaart. Feyenoord was wat slordig in het tweede deel van de tweede helft. 'Het werd extreem slordig. Ik vind het niet lekker dat je bij een 5-0 voorsprong dan nog twee/drie kansen weggeeft.' Slot is verder heel tevreden over zijn ploeg. Vooral de manier waarop de Rotterdammers de doelpunten wisten te creëren. 'Het was echt heel leuk. Maar het is al weken lang leuk om naar te kijken', doelt Slot op de goede reeks die Feyenoord aan het neerzetten is.