'Maar hij heeft wel degelijk wat veranderd'

Feyenoord plaatste zich donderdagavond voor de play-offs van de Conference League. In De Kuip werd FC Luzern met 3-0 verslagen, terwijl het in Zwitserland ook 0-3 werd voor de Rotterdammers. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen donderdag. We blikken met Oscar en Youri, redacteuren van FR-Fans.nl, terug op de overwinning van Feyenoord. Feyenoord begon de wedstrijd sterk en speelde vol op de aanval. Vanaf minuut één kregen de Rotterdammers grote kansen. 'Met aanvallend voetbal en hoog druk zetten zette het FC Luzern meteen op een nog grotere achterstand', zegt Oscar. 'De 1-0 en 2-0 vielen daarom ook heel terecht uit het goede spel.' Youri ziet vooral de hand van trainer Arne Slot. 'Vanaf minuut een zag je al grotendeels het effect wat Arne Slot van de ploeg verwacht. Hij heeft er een compleet nieuwe speelstijl ingeschoten. Ik hoor hem nog zeggen: zoveel verandert er niet, want ze hebben al laten zien dat ze het kunnen. Maar hij heeft wel degelijk wat veranderd. Feyenoord swingt over het veld en het is voor het eerst in jaren dat ik zo genoten heb van hoe Feyenoord tegenstanders opzij zet.' In de tweede helft mochten jongelingen Lennard Hartjes en Antoni Milambo hun officiële debuut maken in het eerste van Feyenoord. 'Hun debuut smaakt naar meer en zitten wat mij betreft heel dicht tegen de basis aan. Over het algemeen is de hand van Slot steeds zichtbaarder aan het worden.' Ook Youri heeft genoten van de twee jongelingen. 'Ook geniet ik heel erg van Hartjes en Milambo, wat een toptalenten zijn dat en mooi dat ze hun officiële debuut mochten maken.' Zondag start voor Feyenoord de Eredivisie. Youri hoopt dat Feyenoord het goede spel vast kan houden. 'Laten we hopen dat dit Feyenoord dit wel gaat volhouden. Want dan kan het nog eens een mooi seizoen gaan worden.'