De kranten: 'Blessure Alireza enige minpunt bij swingend Feyenoord'

De kranten: 'Blessure Alireza enige minpunt bij swingend Feyenoord'

Feyenoord heeft sinds de wedstrijden tegen FC Drita een gigantische metamorfose ondergaan zo stellen de Nederlandse media. Aan de vooravond van de start van de Eredivisie moest Feyenoord een 0-3 voorsprong verzilveren door niet met drie doelpunten verschil te verliezen van Luzern. In een voetbaltentoonstelling zetten de Rotterdammers de bezoekers uit Luzern wederom met 3-0 opzij.


Volgens het Algemeen Dagblad is Feyenoord dan ook klaar voor de start van de Eredivisie en de play-offs voor de poulefase van de Conference League. Alireza Jahanbakhsh kroonde zich tot man of the match, ondanks dat hij maar 40 minuten op het veld stond. Het AD stelt al voorzichtig dat Alireza de naar Ajax vertrokken Berghuis welhaast doet vergeten. Met name het gemakt waarmee de Iraniër ook meeverdedigt wordt daarbij genoemd. Het uitvallen van de potentiële nieuwe ster van Rotterdam noemt het AD dan ook als enige smetje op de avond. En met de goal van Luis Sinisterra haalt de krant dan ook aan dat het hele elftal een uitstekende pot speelde.

In de Telegraaf zijn ook veel positieve woorden over de nieuwe Iraanse ster van Feyenoord te lezen. De krant stelt dat de rechtsbuiten een euforische indruk maakte bij het vieren van zijn doelpunten. Een opluchting na zijn verloren jaren bij Brighton and Hove Albion. Toch stelt de krant ook dat Feyenoord een goede wedstrijd speelde, ook zonder Jahanbakhsh. "In zijn totaliteit schotelde Feyenoord zijn fans een prima Europees avondje voor. Luis Sinisterra maakte er al snel 3-0 van na rust, maar ook Bryan Linssen en Guus Til hadden nog een paar keer het net moeten vinden."

Of Alireza in actie kan komen in de eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord tegen Willem II moet overigens nog blijken. De speler zelf gaf aan dat het om een wissel uit voorzorg ging, maar zijn trainer was daar voorzichtiger mee.

Discussieer mee! 41 reacties

Gast4308121185

Je plaatst een bericht als Gast4308121185