Driessen is niet overtuigd: 'Dat is niet om over naar huis te schrijven'

Driessen is niet overtuigd: 'Dat is niet om over naar huis te schrijven'

Valentijn Driessen doet jaarlijks zijn voorspellingen over het nieuwe Eredivisieseizoen bij Voetbal International. Hoewel de journalist bekend staat om zijn uitspraken die niét uitkomen, bleek hij de afgelopen vier jaar drie keer de beste voorspeller van alle journalisten die meedoen. Voor het nieuwe seizoen kijkt hij onder andere naar Feyenoord.


Alireza Jahanbakhsh is op papier misschien wel de grootste versterking van alle aanwinsten voor Feyenoord. 'Qua cijfers zou ik er veel van verwachten', zegt Driessen tegenover Voetbal International. Jahanbakhsh werd topscorer van de Eredivisie bij AZ in het seizoen 2017/2018. Ook gaf hij dat seizoen veel assists, maar dat zal bij Feyenoord een stuk lastiger worden volgens Driessen. Toen had AZ namelijk Wout Weghorst, een bliksemafleider en afmaker. 'Zo'n speler mis je bij Feyenoord. Ik denk niet dat hij kan leveren wat hij kon leveren bij AZ.'

Driessen verwacht ook niet dat Feyenoord dit seizoen een bedreiging zal vormen voor Ajax en PSV. Ook AZ schat hij hoger in dan de Rotterdammers. Volgens Driessen is Arne Slot maar zo goed als het spelersmateriaal en daar is hij niet van overtuigd. 'Dat is niet om over naar huis te schrijven', aldus Driessen.

Discussieer mee! 125 reacties

Gast9237807814

Je plaatst een bericht als Gast9237807814