'Slot lijkt veroordeeld tot huidige spelersgroep'

'Slot lijkt veroordeeld tot huidige spelersgroep'

Feyenoord heeft interesse in nog een spits en een middenvelder. Daarbij zijn er al diverse geruchten voorbij gekomen, voor de spitspositie is de hardnekkigste Andraž Šporar en voor de middenvelder zouden de Rotterdammers graag Joey Veerman toevoegen aan de selectie. Toch lijkt Frank Arnesen niet te rekenen op nog nieuwe versterkingen en predikt interne rust om de trainer de kans te geven met de groep aan de slag te gaan.


In Voetbal International is de technisch directeur van Feyenoord eerlijk. Nieuwe spelers halen lijkt moeilijk, hetzelfde als binnenhalen van investeerders. Dat komt mede door de omslachtige structuur binnen Feyenoord, met al die entiteiten, zoals de rvc, het Stico, de Vrienden van Feyenoord en de directie is het niet dat investeerders zomaar even instappen in Rotterdam. Zonder investeerders lijkt het onmogelijk om nog spelers aan te trekken deze zomer

Arnesen weet dan ook dat het een lastig seizoen kan worden en dat hij achter Slot moet gaan staan. Dat weet de td ook en hij heeft tegen de directie gezegd: "Luister, jongens, we halen een jonge trainer naar een heel grote en moeilijke club. Ik spreek uit ervaring. HSV was lastig, maar Feyenoord… Ik zei: Deze trainer moet wel de tijd krijgen, want hij gaat aan de slag met beperkte financiële middelen." Arnesen is ook eerlijk, als er geld was geweest en hij Slot had kunnen helpen, dan had Joshua Kitolano hier al gespeeld, aldus de td.

Lees meer over:

Discussieer mee! 375 reacties

Gast448939209

Je plaatst een bericht als Gast448939209