'Feyenoord op pole voor twee versterkingen, deal mogelijk deze week al rond'

'Feyenoord op pole voor twee versterkingen, deal mogelijk deze week al rond'

De geruchten gonsen al een tijdje rond de Kuip. Maar Alireza Jahanbakhsh schijnt toch echt de beoogde opvolger van Steven Berghuis te moeten worden. De Iraniër speelt sinds 2018 bij Brighton & Hove Albion, maar wist daar nooit een impact te maken. In De Telegraaf gaat Marcel van der Kraan in op de huidige transfersituatie bij Feyenoord.


Dat Berghuis gaat vertrekken staat al enige tijd vast. Maar dat zijn opvolger mogelijk al deze week kan gaan tekenen, zal voor veel supporters wél nieuws zijn. Dat de versterking nodig is, is een understatement. Feyenoord treedt op 22(of 20) juli al aan voor de Conference League. Van der Kraan weet dat Jahanbakhsh een vrijbrief heeft om te vertrekken en dat de speler zelf open staat voor een transfer naar Rotterdam. Toch zou de vleugelspeler in eerste instantie gehuurd worden.

De huur van Jahanbakhsh zou zijn om budget vrij te houden voor een andere broodnodige versterking. Arne Slot heeft momenteel zijn enige rechtsbenige centrale verdediger met Lutsharel Geertruida tot en met oktober niet tot zijn beschikking. Daarom wil Feyenoord Mario Vuskovic bij Hajduk Split wegkapen. De 19-jarige stopper staat te boek als zeer groot talent. Niet voor niets wil Celtic hem ook graag binnenhalen. De stopper wil zelf het liefst naar Rotterdam.

Lees meer over:

Discussieer mee! 210 reacties

Gast1589636330

Je plaatst een bericht als Gast1589636330