Nederland speelt in matige wedstrijd gelijk tegen Schotland

Het Nederlands Elftal heeft vanavond haar eerste van de twee oefenwedstrijden in aanloop naar het EK gelijk gespeeld. De selectie van bondscoach Frank de Boer kwam niet verder dan een 2-2 tegen Schotland. Steven Berghuis kwam in de 68e minuut in het veld. Het Nederlands Elftal speelde tegen Schotland in een 5-3-2 opstelling, met één debutant in de basis. Jurriën Timber, oud jeugdspeler van Feyenoord, maakte zijn eerste minuten in de hoofdmacht van Oranje. In de eerste helft kwam Nederland al binnen een kwartier op achterstand. Hendry was namens de Schotten trefzeker. Niet veel later kwam Nederland op gelijke hoogte. Memphis Depay schoot de gelijkmaker binnen en bracht de stand op 1-1. In de tweede helft zag Nederland de Schotten opnieuw op voorsprong komen. Door een counter van Schotland wist Nisbet te scoren: 1-2 voor Schotland. In de 88e minuut kwam Nederland weer terug in de wedstrijd door een rake vrije trap, gescoord door Memphis: 2-2.