'Er waren wel wat lichtpuntjes maar achteraf heerst toch de teleurstelling'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord is veroordeeld tot de play-offs na een gelijkspel tegen Heracles Almelo. Heracles kwam via een penalty gelijk waardoor het in 1-1 eindigde. Rijnmond maakte een analyse van de wedstrijd. Sinclair Bischop zag Feyenoord een sterke eerste helft spelen. ''Feyenoord kreeg kansen, gaf nauwelijks wat weg. Maar in de tweede helft zagen we Feyenoord wel weer wat verslappen. Toch kwam Feyenoord op voorsprong door een afstandsschot van Orkun Kökçü'', aldus Bischop. Ook volgens Bischop was de strafschop makkelijk gegeven die Heracles op 1-1 zette. Wel meldt de verslaggever daarna ook dat hij niet zag dat Feyenoord écht vol voor de overwinning ging. Ook vond Bischop dat Nicolai Jørgensen een prima eerste helft liet zien na lang geen basisplaats meer te hebben gehad. Maar dat waren dan ook wel samen met de degelijke eerste helft de lichtpuntjes in Rotterdam-Zuid. ''Er waren wel wat lichtpuntjes maar achteraf heerst toch de teleurstelling omdat Feyenoord toch weer niet weet te winnen tegen Heracles Almelo.''