Bischop: 'Met name omdat Feyenoord eigenlijk het ideale spelletje kan spelen'

Bischop: 'Met name omdat Feyenoord eigenlijk het ideale spelletje kan spelen'

Zondag wordt er om 14:30 uur afgetrapt voor de Klassieker. Voor Feyenoord van oudsher een lastige wedstrijd, zo weten ook de heren bij FC Rijnmond.


'Ajax is gewoon een lastige tegenstander, die nog al eens wint in Rotterdam', zegt Geert den Ouden bij FC Rijnmond van Rijnmond. 'Ajax is moeilijk voor Feyenoord. En je kan met dikke cijfers verliezen.' Sinclair Bischop heeft vertrouwen in een goed resultaat voor Feyenoord. 'Met name omdat Feyenoord eigenlijk het ideale spelletje kan spelen. Tegen ADO moest Feyenoord het spel maken en nu kunnen ze compact spelen. Ook in de ArenA heeft Feyenoord bewezen dat ze echt goed tegenstand konden bieden.'

Er zal bij het betreden van het veld hoogstwaarschijnlijk geen erehaag worden gemaakt door spelers van Feyenoord voor Ajax, dat vorige week kampioen werd tegen FC Emmen. Dennis van Eersel snapt dat wel, aangezien dit vooraf niet is afgesproken tussen de teams in de Eredivisie. Ook Geert den Ouden is het eens met Van Eersel. 'Je moet het aan het begin van het seizoen afspreken', aldus de analist.

Lees meer over:

Discussieer mee! 13 reacties

Gast2075270410

Je plaatst een bericht als Gast2075270410