'Heeft er mee te maken dat Advocaat niet met Bozenik wil starten'

Bron: Nos.nl
In de strijd om de vierde plaats wist Feyenoord drie broodnodige punten te sprokkelen. In en tegen Utrecht werd er gewonnen met 1-2. Na de eerste helft leek het er allerminst op dat Feyenoord de wedstrijd naar zich toe zou trekken. Dat had alles te maken met de totaal mislukte 5-3-2 opstelling van Dick Advocaat. In de NOS Voetbalpodcast wordt de wedstrijd tegen de Domstedelingen besproken. Jeroen Grueter zag dat Advocaat z'n plan volledig mislukte met een terechte achterstand na 18 minuten. In veldbezetting werd gekozen voor een 4-3-3, wat uiteindelijk de gelijkmaker opleverde. Maar met het inbrengen van Sinisterra kreeg Feyenoord de wedstrijd echt onder controle. "Dat heeft er mee te maken dat Advocaat niet met Bozenik wil starten." De heren vonden het toch niet vreemd dat Advocaat iets anders probeerde. Aangezien de laatste uitoverwinning al van begin januari dateerde. Over de blessure van Bijlow waren de mannen net zo min verrast. De heren vinden dat Bijlow op een vreemde manier uit komt en zichzelf te weinig in bescherming neemt. "Elke andere keeper komt in die situatie met z'n armen naar voren naar de bal."