De kranten: 'Ervaren krachten kunnen niet wat de jeugd kan'

Bron: Telegraaf.nl
Feyenoord was gisteren niet in de beste doen, toch wisten de Rotterdammers een overwinning uit het vuur te slepen in Utrecht. Met een 5-3-2 opstelling dacht Dick Advocaat de FC te kunnen bestrijden, maar kwam daar na de rust toch op terug door Luis Sinisterra in te brengen en dat was een goede zet. Na twee eigen doelpunten was het met rust 1-1, na rust zette Steven Berghuis Feyenoord op 1-2 en daarmee waren de drie punten binnen. De Telegraaf vraagt zich na de wedstrijd af of Feyenoord de druk aankan om toch nog Vitesse in te halen. Vooral de ervaring leek niet met de druk om te kunnen gaan. "Saillant detail is dat juist de drie jongste en uit de eigen opleiding voortkomende spelers in de basis, Justin Bijlow, Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida, tot de beste mannen van het veld hoorden. Die lijken juist elke druk aan te kunnen." Het Algemeen Dagblad zag vooral weer Feyenoord op achterstand komen. De Rotterdammers kwamen al voor de zoveelste keer op achterstand en haalde al 19 punten na achterstand. De Rotterdammers moesten flink repareren in de opstelling, de volgende wedstrijden kunnen Kökcü en Sinisterra weer beschikbaar en heeft Advocaat weer wat te kiezen.