Enorme kortingen tot wel 65 procent in de Feyenoord Fanshop

Enorme kortingen tot wel 65 procent in de Feyenoord Fanshop

De Feyenoord Fanshop start vandaag met de volgende fase van de adidas super sale. Supporters kunnen in de fysieke en online fanshop profiteren van tijdelijke aanbiedingen die kunnen oplopen tot 65% korting.


Op zoek naar een sportieve trainingsoutfit voor jouw sportactiviteiten? Het thuistenue, uittenue, keeperstenue én de trainingslijn zijn nu verkrijgbaar in de adidas super sale. Sla je slag en profiteer van de lage tarieven!

Klik hier om het Feyenoord thuisshirt met 60 procent korting te kopen.

Klik hier om het Feyenoord uitshirt met 55 procent korting te kopen.

Winkelen op afspraak
Het is inmiddels ook weer mogelijk om bij onze Fanshops aan de Marathonweg bij De Kuip, het Binnenwegplein en in Spijkenisse te winkelen op afspraak. Iedere tien minuten mogen er een aantal supporters winkelen. Het personeel zal de klanten begeleiden en zorg dragen voor het in acht nemen van alle maatregelen.

Je kunt telefonisch een afspraak maken met de betreffende Fanshop door een datum en tijd achter te laten waarop jij wilt winkelen. Je ontvang daarna een bevestigingsmail met daarin de benodigde informatie voor de afspraak. Bekijk hier de openingstijden van de Fanshops.

Klik hier om naar de adidas super sale te gaan.

Lees meer over:

Discussieer mee! 3 reacties