Berghuis: 'Ik denk niet dat het onwil is of zo'

Steven Berghuis speelde zaterdagavond gelijk met Feyenoord tegen FC Emmen. Waar de Rotterdammers in de eerste helft beter waren, scoorde FC Emmen in de tweede helft de gelijkmaker. Het werd uiteindelijk 1-1 in De Kuip. 'Ik denk goede fases afwisselend met hele slechte fases', zegt Berghuis na afloop tegen ESPN. 'Eén moment, die penalty, staat het 1-1 en dan wordt het moeilijk', doelt de aanvoerder van Feyenoord op de penalty van FC Emmen. 'Vooral de eerste helft was wel oké. Veel op de helft van de tegenstander, veel beweging. Een moment brengt hen terug in de wedstrijd.' Aan het einde van de wedstrijd probeerde Feyenoord nog het winnende doelpunt te maken. 'In de eindfase wordt het veld zo lang. Ik denk niet dat het onwil is of zo.'