Van der Gijp duidelijk: 'Wat een gek'

Van der Gijp duidelijk: 'Wat een gek'

In het voetbal- praatprogramma Veronica Inside bespreken de heren Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp elke maandag en vrijdag het afgelopen én aankomende voetbalweekend. In de show van vanavond komt ook Feyenoord aan bod.


Tegen het einde van de wedstrijd werd Berghuis naar de kant gehaald. De aanvoerder gaf aan niet meer verder te kunnen nadat hij even daarvoor een overtreding maakte op AZ- verdediger Pantelis Hatzidiakos. René van der Gijp keurt de overtreding, die volgens veel mensen te ver ging, af. "Wat een gek", blikt Van der Gijp terug.

Dick Advocaat gaf na de wedstrijd in gesprek met ESPN zijn mening over de overtreding van de aanvoerder. De hoofdtrainer van Feyenoord noemde het 'een winnaar die altijd iets meer wil' en gaf aan er niet verder op in te gaan met de aanvoerder. Tafelgast Wim Kieft denkt dat hij niet publiekelijk de overtreding afkraakt, vanwege het slechte spel van andere spelers. "Advocaat denkt natuurlijk: ik ga die Berghuis nu niet afvallen. Hij moet het natuurlijk ook niet van die twee verdedigers hebben", sluit Kieft af.

Lees meer over:

Discussieer mee! 97 reacties

Gast9410798131

Je plaatst een bericht als Gast9410798131