Den Ouden: 'Ik vond het heel bijzonder dat Advocaat Diemers niet wisselde'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord heeft op een moeizame middag in Enschede gelijkgespeeld. Na een 2-0 achterstand binnen vijftien minuten hebben de Rotterdammers door goals van Jens Toornstra en Steven Berghuis de stand omgebogen naar 2-2. 'Het was niet om aan te zien', begint Geert den Ouden zijn analyse bij Rijnmond. Hij kan zich niet herinneren dat een wedstrijd van dit Feyenoord zo slecht was. Hij zag veel fouten en simpele vrije ballen die vaak gewoon niet aankwamen. 'Dan lijkt het wel alsof je zelfvertrouwen zo ver weg is.' De door Feyenoord verhuurde Luciano Narsingh had na twee blunders van de Feyenoord-verdediging twee grote kansen op een goal voor FC Twente. Den Ouden zegt dat Narsingh simpelweg niet kan scoren. Als hij scoort, gaat het meestal via een voet volgens de oud-voetballer. Narsingh was wel belangrijk bij beide goals van de thuisploeg. Den Ouden zag nog een discutabel van de arbitrage in de slotfase. 'Ik vond wel dat Makkelie heel makkelijk de strafschop met Toornstra in de blessuretijd wegwuifde', zegt hij. Toornstra gaat niet zomaar liggen denkt Van Ouden. Hij erkent wel dat hij nog geen goede herhaling heeft gezien van het moment. Ook is er kritiek op Dick Advocaat. 'Ik vond het heel bijzonder dat Advocaat Diemers niet wisselde', zegt Van Ouden. Hij zag een erg slechte middenvelder op het middenveld van Feyenoord. Orkun Kökçü werd wel gewisseld. De Turks international was ook niet geweldig volgens Van Ouden, maar Diemers haalde wel een erg erbarmelijk niveau vond hij.