De Telegraaf: 'Prijs Senesi gaat door het dak'

De Telegraaf: 'Prijs Senesi gaat door het dak'

Feyenoord lijkt met Marcos Senesi goud in handen te hebben. De Rotterdammers trokken de linksbenige Argentijnse verdediger anderhalf jaar geleden aan voor iets meer dan zes miljoen euro, maar die prijs lijkt nu al vervijfvoudigd te gaan worden. Na zijn optreden tegen Ajax, waar hij topaankoop Sebastien Hallèr volledig uitschakelde, zullen alle topclubs de komende topwedstrijden van Feyenoord nauwgezet volgen.


De Telegraaf weet dat Napoli al langer geïnteresseerd is. De club uit Napels lijkt echter stevige concurrentie uit Milaan en van diverse Spaanse clubs te krijgen. Door de oplopende interesse is volgens het dagblad de prijs inmiddels opgestuwd naar zo'n 35 miljoen euro.

Feyenoord heeft overigens geen haast met het verkopen van de verdediger. Zowel de nieuwe trainer Arne Slot als Frank Arnesen willen de Argentijn nog wel een jaar in Rotterdam houden. Het geloof in Senesi is groot en zowel Advocaat als Arnesen denken dat de speler nog wel meer waard kan worden dan 35 miljoen euro. Bijkomend voordeel voor Senesi is zijn Italiaanse paspoort en dat hij Spaans spreekt. Daarmee lijken zuid Europese clubs te verwachten dat hij snel kan worden ingepast.

Lees meer over:

Discussieer mee! 135 reacties

Gast756907360

Je plaatst een bericht als Gast756907360