'Hij zit qua niveau dichter bij Van Beukering'

'Hij zit qua niveau dichter bij Van Beukering'

Dennis van Eersel en Sinclair Bischop waren in Amsterdam aanwezig bij de Klassieker. Feyenoord verloor de wedstrijd van Ajax ondanks dat het de club uit de hoofdstad een uur lang bij de strot greep. De heren van de Rijnmond Podcast hadden er zwaar de pest over in dat Feyenoord wederom niet wist te winnen.


Sinclair Bischop vond dat de wedstrijd tegen Ajax bijna een kopie was van de wedstrijd tegen Vitesse. Feyenoord kwam destijds ook op achterstand en wist ondanks veel kansen geen resultaat te boeken. Ruud van Os zag dat Feyenoord wel volwassen speelde. "Wat ik zo knap vond aan Feyenoord is dat je niet kon zien of ze voor of achter stonden. Ze bleven hun eigen spel spelen. Dat heeft Feyenoord harstikke goed gedaan." De journalist van Rijnmond vond dat Feyenoord zichzelf tekort deed door belabberd af te ronden.

Het goede spel van de Rotterdammers kwam niet uit de lucht vallen. Volgens Dennis van Eersel speelde Nicolai Jørgensen een grote rol in de ommekeer van Feyenoord. De spits wist vaker de bal vast te houden en kwam het in de ruimtes waar Ajax kwetsbaar is. Ook het uitvallen van Gravenberch speelde een grote rol zo meent Bischop. Toch weet Ruud van Os één dissonant aan te wijzen: "En dat terwijl Feyenoord met tien man speelde. Want och wat was Diemers slecht zeg, dat kan echt niet meer." De terugkeer van Orkun Kökcü wordt daarom snel verwacht, "Hij kan tegen Heracles misschien al weer minuten maken", aldus Van Eersel. De heren zijn nog niet onder de indruk van Pratto, Van Os zegt daar over: "Hij zit qua niveau dichter bij Van Beukering dan bij Jørgensen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 49 reacties

Gast5060997961

Je plaatst een bericht als Gast5060997961