'Als we die goed doorkomen en erbij kunnen blijven, dan kan het'

'Als we die goed doorkomen en erbij kunnen blijven, dan kan het'

Feyenoord staat aan het begin van een loodzware maand. Alle titelkandidaten worden getroffen in deze maand en daarom worden er ook vele vragen over de titelkansen gesteld. Advocaat blikt vooruit in een interview met de NOS.


Advocaat begint met het antwoord ''alles kan'' op de vraag of Feyenoord kampioen kan worden dit seizoen. Volgens de oefenmeester zijn de komende zes/zeven duels heel bepalend voor de rest van het seizoen. ''Als we die goed doorkomen en erbij kunnen blijven, dan kan het.'' Volgens Advocaat hebben de Rotterdammers op het moment een fragiele groep met veel blessures nadat er vorig jaar elke week met dezelfde elf gespeeld kon worden. ''Toch zou ik wel verbaasd zijn als we kampioen worden. Je moet er zeker in geloven en we staan nog steeds op een positie dat het kan. Maar of het realistisch is is een ander verhaal.''

Ook heeft Advocaat het nog even over zijn opvolger Arne Slot. De kleine generaal geeft aan dat hij wel al kort met hem heeft gesproken over een aantal algemene zaken. De huidige trainer van Feyenoord vindt het een verstandige jongen en geeft aan dat er aan het einde van het seizoen meer gepraat gaat worden over de spelersgroep.

Lees meer over:

Discussieer mee! 9 reacties

Gast4346026499

Je plaatst een bericht als Gast4346026499