Vrij weekend voor Zagreb, CSKA en Wolfsberger kwamen wel in actie

Naast Feyenoord kwamen CSKA Moskou en Wolfsberger AC dit weekend ook in actie. De tegenstander van aanstaande donderdag, het Kroatische Dinamo Zagreb, was dit weekend vrij. FR-Fans.nl zocht uit hoe alle Europese tegenstanders van Feyenoord hebben gespeeld in hun eigen competities. Rubin Kazan 1-0 CSKA Moskou CSKA Moskou is niet langer meer de koploper van de Russische Premjer-Liga. De Russische tegenstander van Feyenoord verloor met 1-0 op bezoek bij Rubin Kazan, dat nu op een negende plek staat met 24 punten. Djordje Despotovic zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd. CSKA Moskou staat op dit moment op een tweede plek, met evenveel punten (32) als Zenit St. Petersburg. Wolfsberger AC 1-1 SV Reid Ook het Oostenrijkse Wolfsberger AC wist niet te winnen. Ondanks een rode kaart bij de tegenstander (45', Michael Lercher) wist Wolfsberger geen drie punten te pakken in eigen huis. Dejan Joveljic was in de 54e minuut goed voor de openingstreffer: 1-0. Lange tijd leek het er wel op dat Wolfsberger de winst zou pakken, maar in de 85e minuut kreeg SV Reid een penalty. Marco Grüll benutte de penalty: 1-1. Dinamo Zagreb is de enige club die geen puntenverlies leed. De Kroatische club was dit weekend vrij. Donderdag zijn zij in Rotterdam de tegenstander van Feyenoord. De wedstrijd wordt om 18:55 afgetrapt.