De kranten: 'De vechtmachine van Advocaat'

De kranten: 'De vechtmachine van Advocaat'

Feyenoord vocht zich gisteren ondanks een vroege achterstand en een vroege rode kaart voor Orkun Kökcü naar een knappe overwinning in Sittard. De Rotterdammers zagen Marcos Senesi een wereldgoal maken en Steven Berghuis onberispelijk twee penalty's binnen schieten. Met de terugkeer van Nicolai Jørgensen tussen de lijnen waren er vooral positieve woorden na de wedstrijd.


Het Algemeen Dagblad noemt Feyenoord dan ook de 'Comeback Boys'. De Rotterdammers stonden in negen Eredivisiewedstrijden maar liefst zes keer op een achterstand. Even zo vaak knokten de Rotterdammers zich terug in de wedstrijd. Het AD ziet dat vechtmachine volop draait. Advocaat draagt zijn steentje bij door in de slotfase aanvallers in te ruilen voor verdedigend ingestelde spelers.

De Telegraaf ziet ook bij Feyenoord iets ontstaan, vooral door toedoen van trainer Dick Advocaat. 'De vechtmachine van Advocaat' kopt het dagblad. Doelend op de zoveelste comeback in dit seizoen. Feyenoord had tegen Fortuna een waslijst aan afwezigen, kreeg na dertig seconden een doelpunt tegen en stond al na dertien minuten met een man minder op het veld. Toch wonnen de Rotterdammers nog met 1-3.

Lees meer over:

Discussieer mee! 46 reacties

Gast293354808

Je plaatst een bericht als Gast293354808