Derksen kritisch: 'Helemaal niets gepresteerd en een bal op z'n achterhoofd gekregen'

Derksen kritisch: 'Helemaal niets gepresteerd en een bal op z'n achterhoofd gekregen'

Feyenoord speelde een moeizame wedstrijd tegen FC Emmen, maar wist wel te winnen. De Rotterdammers kregen zoals wel vaker dit seizoen kansen genoeg, maar wisten lange tijd niet te de wedstrijd naar zich toe te trekken. Uitgerekend Naoufal Bannis, door Advocaat nog niet goed genoeg bevonden, kopte Feyenoord naar de drie punten. Bij Veronica Inside wordt op geheel eigen wijze de voetballerij tegen het licht gehouden.


Johan Derksen was ongemeen hard voor de matchwinner Bannis: "Ik heb niks tegen die jongen, maar ik heb hem zien voetballen en hij kan er niet zo veel van. Er wordt in de kranten gesproken als de verlosser van Feyenoord en dat is hij niet. Hij heeft helemaal niets gepresteerd en een bal op z'n achterhoofd gekregen." Volgens René van der Gijp was Luciano Narsingh nog slechter dan Bannis in de spits. Martijn Krabbendam was iets genuanceerder: "Hij traint net mee, zit nog bij de Onder 21 dat is geen profteam dus die trainen in groepjes. Hij wordt ineens bij de A-selectie gehaald", zo licht Krabbendam verzachtend toe. De clubwatcher van VI vond dat Bannis wel op zijn positie bleef, waar Feyenoord profijt van had: "Het probleem van Feyenoord was, ze hebben geen spits. Linssen of Narsingh zijn natuurlijk geen spitsen. Maar Bannis had een versierde penalty en een goal, dus hij heeft het best aardig gedaan."

Kraaij jr. merkt op dat Bannis in de jeugd juist geroemd werd om zijn techniek, maar zag daar zondag weinig van terug. De heren van Veronica Inside was ook opgevallen dat Valentijn Driessen opmerkelijk hard was voor Dick Advocaat en Rick Cost. Derksen is het daar niet mee eens: "Een trainer die een jaar lang ongeslagen is met middelmatig materiaal doet het echt niet slecht hoor." Volgens Van der Gijp was met name het opstellen van Nick Marsman een nachtmerrie voor Advocaat. De keeper dook De Leeuw onnodig onderuit zo stelt 'Gijp': "Dan zie je ineens zo'n gele kanarie door het beeld vliegen. Dat gaat toch helemaal nergens over joh!"

Lees meer over:

Discussieer mee! 117 reacties

Gast2006154450

Je plaatst een bericht als Gast2006154450