Toornstra: 'Ik zei wel tegen de jongens, die kansen gaan komen'

Feyenoord won zondagmiddag in de blessuretijd van FC Emmen. Jongeling Naoufal Bannis maakte laat in de tweede helft het winnende doelpunt. Jens Toornstra heeft altijd vertrouwen gehad in de overwinning. 'Ik zei wel tegen de jongens, die kansen gaan komen', aldus Toornstra tegen [https://www.foxsports.nl]FOX Sports[/url]. 'Dat hij zo laat valt is wel een beetje geluk.' De middenvelder weet dat Feyenoord slordig en te gehaast speelde. 'Ik denk dat we te weinig geduld hebben. Ik denk dat je iets vaker ruimte naar de andere kant moet zoeken, dan krijg je iets meer tijd. We komen iedere keer 1-0 achter, vaak nog binnen tien minuten ook. Drie punten zijn altijd goed. De manier waarop moet nog stukken beter.'