De kranten: 'Penalty's maskeren pijnpunten'

Bron: Ad.nl
Feyenoord zit in de hoek waar de klappen vallen. Gisteravond tegen Wolfsberger AC waren de Rotterdammers een helft lang heel erg slecht, maar kwam het vooral op achterstand door makkelijk gegeven penalty's. De eerste was een domme loopactie van Eric Botteghin, maar werd makkelijk gegeven, de tweede en de derde waren regelrechte fouten van de arbitrage. Toch lijkt het door deze aanfluiting van het arbitrale trio minder erg dan het was. Het Algemeen Dagblad constateert dat Feyenoord geen stap verder is gekomen in een jaar tijd. De penalty's waren makkelijk gegeven, maar ze maskeren hooguit de pijnpunten van de Rotterdammers. Feyenoord had een kwartier de intentie om goed te spelen en kreeg vier goede kansen. "De scheidsrechter was een drama, maar dat was onze eerste helft ook'', sprak Advocaat. "Na de pauze kregen we vier honderdprocentkansen, daar kun je 1-2, 2-2 en zelfs 3-2 maken. Dat dat niet gelukt is, moeten we onszelf verwijten.'' Ook De Telegraaf zag een falende arbitrage. Toch constateert het dagblad ook dat Feyenoord niet zonder het Legioen kan. Advocaat is vandaag exact een jaar in dienst bij Feyenoord, of hij net als zijn voorganger de eer aan zichzelf houdt? "Na twee nederlagen? Als jullie (media, red.) willen dat het hier crisis is, maken jullie dat er maar van.”