'Feyenoord moet aanvaller maandenlang missen'

'Feyenoord moet aanvaller maandenlang missen'

Feyenoord heeft inmiddels weer spelers in de ziekenboeg liggen. Vandaag zagen de Rotterdammers João Carlos Teixeira en Nicolai Jørgensen uitvallen. Van beide spelers is het nog onzeker hoelang zij er uit zullen zijn. Na de vorige interlandperiode raakte Feyenoord ook Róbert Boženík kwijt.


Feyenoord heeft inmiddels vernomen dat het spits Róbert Boženík zeker vier maanden kwijt zal zijn, zo meldt het Algemeen Dagblad. Ook viel Nicolai Jørgensen vandaag opnieuw uit met een liesblessure, nadat de Deense spits recent juist terugkeerde van een liesblessure. Even werd er gevreesd dat Linssen in de rust was gewisseld vanwege een blessure, maar Dick Advocaat zei dat hij Bryan Linssen rust gaf. "Linssen is niet geblesseerd, dat was uit voorzorg."

Feyenoord heeft op dit moment geen echte spits meer in de selectie. Wel heeft Feyenoord meerdere opties met Bryan Linssen, Luciano Narsingh, Steven Berghuis en Christian Conteh. Ook is Luis Sinisterra binnen 2 á 3 weken terug. De Colombiaan heeft ook in Rotterdam meerdere keren in de spits gespeeld. Ook zijn Dylan Vente en Naoufal Bannis uit de Onder 21 selectie beschikbaar.

Advocaat kreeg van alle beschikbare spelers het antwoord 'ja' op de vraag of ze fit genoeg waren om deze wedstrijd vandaag te spelen. "Iedereen zei vooraf te kunnen spelen, maar misschien moeten we daar in het vervolg toch strenger naar kijken."

FR-Fans.nl mini poll

Wie moet er in de spits spelen?

3432 stemmen

Discussieer mee! 82 reacties

Gast2088743925

Je plaatst een bericht als Gast2088743925