Van Hooijdonk tipt Feyenoord: 'Dat paste perfect in elkaar'

Pierre van Hooijdonk heeft genoten van Feyenoord in de laatste wedstrijd voor de interlandperiode. De Rotterdammers wisten de uitwedstrijd tegen Willem II te winnen met 1-4. Niet alleen de overwinning was belangrijk, maar vooral in de tweede helft speelden de Rotterdammers goed voetbal. Als het aan Van Hooijdonk ligt dan speelt Feyenoord hetzelfde tegen Sparta, als dat het tegen Willem II speelde. 'Ik denk dat je sowieso met het zelfde groepje moet gaan spelen als die fase waarom we het net hadden', zegt Van Hooijdonk bij FC Rijnmond van Rijnmond. 'Dat paste perfect in elkaar. Er zat heel veel voetbal in. Jongens die van elkaar wisten wat de ander wilde. Dat resulteerde in combinaties, dat was echt genieten.' Als het aan de oud-Feyenoorder ligt, dan wordt er door Advocaat wel wat meer aanvallend gevoetbald. 'Ik vind dat je ook best gedeeltes op de helft van de tegenstander kunt spelen. Dick denkt daar het zijne van.'