DEADLINE DAY | De transferperiode is ten einde

DEADLINE DAY | De transferperiode is ten einde

In de eredivisie is de transfermarkt vandaag tot 23:59 open. Dat betekent dat er voor Nederlandse clubs nog tot 23:59 tijd is om nieuwe spelers aan te trekken. Daarna zijn enkel nog de Amerikaanse (tot 29 oktober) en Russische markt (tot 17 oktober) geopend.


In tegenstelling tot vrijwel alle grote Europese competities is de markt in Nederland nog tot en met 6 oktober geopend. De markt in Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, België en Turkije was reeds op 5 oktober gesloten. Een vertrek van Steven Berghuis of Marcos Senesi op deadline day lijkt daarom zeer onwaarschijnlijk te zijn geworden. Wel zou een inkomende (huur)transfer nog tot de mogelijkheden behoren.

In de voorbije transferperiodes versterkte Feyenoord zich met: Diemers, Linssen, Conteh, Teixeira en Spajić. De contracten van Fer, Kökçü en Botteghin werden verlengd. De volgende spelers vertrokken uit Rotterdam: Verdonk, Van der Heijden, Tapia, Kelly en Burger. Tot slot werd Antonucci aangetrokken van AS Monaco en direct verhuurd aan FC Volendam.

FR-Fans.nl mini poll

Tevreden over de aankopen deze transferperiode?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 388 reacties

Gast9818934820

Je plaatst een bericht als Gast9818934820