Kwakman: 'Bracht veel meer dan Jørgensen'

Feyenoord speelt zondag met 1-1 gelijk tegen FC Twente. De ploeg uit Enschede kwam al snel op voorsprong, maar Steven Berghuis wist een penalty te benutten waardoor de Rotterdammers op gelijke hoogte kwamen. Aan het einde van de tweede helft kreeg Feyenoord veel kansen. Ook viel Róbert Boženík goed in, zo vindt Kees Kwakman. 'Bracht veel meer dan Jørgensen', aldus Kwakman tegen FOX Sports. 'Veel meer energie, aanspeelbaar. Tot de laatste tien minuten toen begonnen ze er echt nog in te geloven.' Steven Berghuis kreeg een aantal grote kansen op de overwinning. 'Dit waren de drie beste kansen voor Feyenoord de tweede helft. Dat gebeurde pas in de blessuretijd. FC Twente kreeg na rust de beste kansen.'