'Spajić maakt plaatje Advocaat compleet'

'Spajić maakt plaatje Advocaat compleet'

Feyenoord heeft met de naderende komst van Uroš Spajić de selectie rond. Dick Advocaat heeft met de bikkelharde verdediger de gewenste versterking centraal achterin, nadat Sven van Beek weg viel met een blessure. Volgens het Algemeen Dagblad wenst de trainer van Feyenoord verder geen versterkingen meer.


Dat Feyenoord via een 'datingsite' voor clubs uitkomt bij Spajić is bijna een film. De verdediger die mag vertrekken bij FK Krasnodar, omdat de aangescherpte regels in Rusland er voor zorgen dat er minder buitenlanders in het veld mogen staan is meer toeval dan wijsheid. Feyenoord krijgt een bikkelharde verdediger, die volgens Transfermarkt.nl in 233 wedstrijden 54 gele kaarten heeft gekregen, die de concurrentie met Eric Botteghin aan kan gaan.

Advocaat is dan ook tevreden wanneer de komst van Spajić wordt afgerond. "Nee, ik hoef er niemand meer bij'', zegt de trainer. "Het geld is ook op trouwens, dus het is niet eens meer mogelijk. Maar de selectie is nu breed genoeg. Bovendien zijn Tyrell Malacia en Luis Sinisterra ook op de weg terug.''

Discussieer mee! 59 reacties

Gast4982665284

Je plaatst een bericht als Gast4982665284