Derksen ergert zich: 'Hij is echt niet onmisbaar'

Derksen ergert zich: 'Hij is echt niet onmisbaar'

Veronica Inside het kantinepraatprogramma op maandag en vrijdagavond is net als de eredivisie terug. Met Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Boskamp wordt op geheel eigen wijze het afgelopen eredivisieweekend besproken.


Derksen was niet onder de indruk van het voetbal in de eredivisie. Toch kon het spel van één Feyenoorder hem wel bekoren, Mark Diemers die over kwam van Fortuna Sittard: "Men zegt dan, ja maar het is maar Fortuna. Nou hij doet het ook gewoon bij Feyenoord. Die jongen heeft het fantastisch gedaan dat is echt een klassieke spelverdeler." De doelstelling voor Feyenoord is duidelijk volgens Boskamp: "Feyenoord is altijd titelkandidaat." De trainer van Feyenoord, Dick Advocaat, pakte met Feyenoord direct een record door de oudste trainer in de eredivisie ooit te worden. Toch lijkt Advocaat onvermoeibaar, tot vreugde van de heren aan tafel.

Het irriteert Derksen dat Steven Berghuis zo belangrijk wordt gemaakt bij Feyenoord: "Alles wat Berghuis doet is ineens geniaal. Dat schot slaat nergens op, die Duitse keeper laat alles door. Ze hebben PEC niet van de mat gespeeld. Het is een blunder van de keeper en een strafschop. Hij is echt niet onmisbaar."

Lees meer over:

Discussieer mee! 41 reacties

Gast5184767865

Je plaatst een bericht als Gast5184767865