Feyenoorder verdient basisplaats: 'Dat lijkt me duidelijk'

Feyenoorder verdient basisplaats: 'Dat lijkt me duidelijk'

5 reacties 5
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft de nodige internationals die zijn uitgewaaierd. Bij Nederlands elftal is de Rotterdamse club zelfs hofleverancier. Na het afhaken van Lutsharel Geertruida is de enige basisspeler nu nog Quillindschy Hartman.

Volgens de heren van Veronica Offside, uitgezonden op Veronica moet daar zeker nog één basisklant bij komen. Ondanks dat Bart Verbruggen in de laatste interlands onder de lat stond is Johan Boskamp duidelijk wie de eerste keus zou moeten zijn: "Bijlow natuurlijk."

Daar sluit Dick Advocaat zich volledig bij aan: "Als Bijlow fit blijft dan wordt hij de keeper, dat lijkt me duidelijk." Boskamp, fervent volger van het Belgische voetbal heeft de huidige nummer één van dichtbij gezien: "Ik heb Verbruggen veel gezien hoor bij Anderlecht, maar ik vind hem minder."

Bart Verbruggen, werd eenmaal gepasseerd, een goal die gelukkig werd afgekeurd vanwege buitenspel. De bal werd aangeraakt, ging knullig het doel in en werd vervolgens ongeldig verklaard: "Hij had hem wel moeten hebben zeg."

Volgens Advocaat maakt het Nederlandse elftal meer kans om hoge ogen te gooien op het Europees Kampioenschap voetbal deze zomer in Duitsland: "Ik denk toch dat Bijlow iets meer heeft." De oud-Feyenoord trainer denkt dat Oranje best wel eens kan verrassen op het toernooi in ons buurland: "Ik denk dat Ronald daar ook wel van overtuigd is. Heb je de andere ploegen gezien. Voor de rest is het toch ook niet veel. Ja Frankrijk, maar de rest."

Lees ook