Feyenoord Onder 21 pakt eerste drie punten van het seizoen

Feyenoord Onder 21 heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. Op bezoek bij FC Twente/Heracles Onder 21 werd het 1-3 voor de Rotterdammers. Feyenoord creëert in het eerste half uur een aantal kansen en komt bijna op voorsprong via Naoufal Bannis die de bal op de lat kopt. Toch is het de thuisploeg die de leiding neemt na een half uur. Feyenoord weet dit voor rust niet meer recht te trekken. In de tweede helft komt Feyenoord via Naoufal Bannis op gelijke hoogte en is het Noah Naujoks die de 1-2 binnen schiet. In de slotfase weten de Rotterdammers de voorsprong te verdubbelen en is het Dylan Vente die scoort. Opstelling Feyenoord met dank aan jongfeyenoord: Bannis Belarbi El Bouchataoui Troost Lont Smeulers Vente Wehrmann Zeeuw Torset Lewis