Oud-Feyenoorder grijpt naast Europa League beker

Het is oud-Feyenoorder Stefan de Vrij niet gelukt om met FC Internazionale de finale van Europa League te winnen. De ploeg van coach Antonio Conte verloor met 3-2 van het Spaanse Sevilla FC in het RheinEnergieSTADION, de thuishaven van 1. FC Köln. De Spanjaarden kwamen in de eerste helft nog op een 0-1 achterstand door de benutte strafschop van Romelo Lukaku, maar kwamen snel op een 2-1 voorsprong door twee rake kopballen van Luuk de Jong. Nog in de eerste helft kopte Diego Godin FC Internazionale op de gelijke hoogte met Sevilla FC. Halverwege de tweede helft was het echter Diego Carlos die de winnende treffer maakte voor de Spanjaarden. Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd voor de Italiaanse grootmacht uit Milaan.