Feyenoord Onder 21 speelt gelijkt tegen ADO Den Haag Onder 21

Feyenoord Onder 21 is er niet in geslaagd te winnen van ADO Den Haag Onder 21. Op Varkenoord eindigde de wedstrijd in 1-1. Feyenoord komt al vroeg in de wedstrijd op achterstand. Na acht minuten weet ADO de score te openen. Feyenoord creëert in de loop van de eerste helft een aantal kansen en weet ook te scoren. In de 27e minuut is het Bannis die Feyenoord naast ADO Den Haag zet. De tweede helft komt moeilijk opgang. Pas in de 70e minuut weet Feyenoord een kansje te creëren. Niet veel later krijgt Feyenoord opnieuw een kans. Hall krijgt laat in de wedstrijd nog de kans om de 2-1 te maken, maar zijn schot gaat over de goal van ADO. De opstelling van Feyenoord met dank aan Kein Geloel(eerste helft): Troost; Owusu, Hall, van der Zeeuw, Hartman; El Bouchataoui (c) Johnsen, Maeda; Lont, Bannis, Vente De opstelling van Feyenoord met dank aan Kein Geloel (tweede helft): akobsson; Hall, Gündüz, van der Zeeuw, Maeda; El Bouchataoui (c), De Mooij, Naujoks; Lont, Bannis, Belarbi